Είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε στην αυλή του #Meligeysis τους νικητές του προηγούμενου διαγωνισμού μας, τον Κώστα και την Άννα, από την Πτολεμαΐδα.
Ευχαριστούμε θερμά τον δωροθέτη του διαγωνισμού Hotel Nemesis για την συνεργασία!
Κώστα και Άννα χαρήκαμε πολύ που σας γνωρίσαμε ❤
Σας περιμένουμε σύντομα και πάλι!
#Παίρνουμε_τα_βουνα_και_πάμε_Κομνηνά
#Meligeysis #oreinanestoxoria #visit_komnina #visit_stavroupoli

Είναι πανέμορφα τα μέρη μας, ευλογημένος τόπος.
Με τοπία απείρου κάλους, και πολλές δράστηριότητες για τους επισκέπτες.
Ευχαριστούμε τον κ. Γκαγκαλίδη με τις Αλλιώτικες Προτάσεις για την προσπάθεια που κάνει ν αναδείξει τις ομορφιές αυτές του τόπου μας, και το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης που μας ταξιδεύει μαζί του τις Παρασκεύες.
#Meligeysis #oreina_nestoxoria #visit_komnina_stavroupoli #xanthi

Καλημέρα σας! Χθές, Κυριακή 30 Μαΐου 2021, έπειτα απο την πολύμηνη απαγόρευση λόγω της πανδημίας, είχαμε την τιμή και την χαρά να πραγματοποιήσουμε επίσκεψη στον ανανεωμένο χώρο της οικοτεχνίας Meligeysis, στα Κομνηνά Ξάνθης. Αφού ξεναγηθήκαμε στους χώρους συσκευασίας και έκθεσης, είχαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με την κυρία Γεύση Τουλουμίδου και τον σύζυγο της κύριο Ηρακλή Ανανιάδη για τις μεγάλες προσπάθειες που κάνουν για την εξέλιξη της οικοτεχνίας τους, για τα προϊόντα και τις συνθήκες παραγωγής, αποθήκευσης, συσκευασίας, και προώθησης στην αγορά, για τα νέα προϊόντα που θέλουν να προσθέσουν στο μέλλον, για την αναβάθμιση του χώρου υποδοχής και ξενάγησης επισκεπτών, για τις συνεργασίες που προσπαθούν να κάνουν τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, και για τον τρόπο προβολής και προώθησης των προϊόντων τους τόσο μέσω διαδικτύου, όσο και μέσω επιλεγμένων σημείων διάθεσης στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Σκοπός τους είναι όπως μας τόνισαν, η διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων απο την παραγωγή ως την κατανάλωση, οι λογικές τιμές διάθεσης, αλλά, παράλληλα, και μέσω αυτών, η προβολή της περιοχής των Ορεινών Νεστοχωρίων της Ξάνθης ως περιοχής μοναδικής βιοποικιλότητας, ώστε ο καταναλωτής να εκτιμήσει την υψηλή ποιότητα των προϊόντων που φτάνουν σ' αυτόν. Αφού λοιπόν φιλοξενηθήκαμε εγκάρδια, φύγαμε με τις καλύτερες εντυπώσεις και δώσαμε υπόσχεση ότι σύντομα θα τα ξαναπούμε απο κοντά. Προτείνουμε στα μέλη της σελίδας μας να δοκιμάσουν τα προϊόντα της Meligeysis, να ενημερωθούν για τις ευεργετικές τους ιδιότητες, και να προγραμματίσουν σε συνεννόηση με την κυρία Τουλουμίδου μια εκδρομή - επίσκεψη στον φιλόξενο χώρο της Meligeysis. Αξίζει πραγματικά κάθε στήριξη ο αγώνας που δίνουν αυτοί οι άνθρωποι!
Τα σέβη μας!

Ευχαριστούμε θερμά το τυροκομείο moisisdairy για την άμεση ανταπόκριση στην πρόταση μας, ήταν χαρά μας να φιλοξενήσουμε τις παραδόσιακες σας γεύσεις στην αυλή μας.
Οι καλεσμένοι μας ενθουσιάστηκαν.
#Meligeysis #oreina_nestoxoria #visit__Komnina #Turi_Moisi